ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA UABA LIBURNIJE PODRUŽNICE MATULJI

uaba liburnije godisnja skupstina 2017 (1)Dana 23. prosinca 2017. godine,  u prostorijama Doma Hangar  u Matuljima, održana je  redovna godišnja  skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Liburnije Podružnice Matulji.

Nakon odavanja počasti poginulim i umrlim borcima NOB-e, braniteljima Domovinskog rata i umrlim članovima predsjednica Podružnice Matulji Marija Lenžer pozdravila  je sve članove Podružnice i zahvalila  im na velikom broju nazočnih na godišnjoj  skupštini Podružnice Matulji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANakon usvajanja dnevnog reda, izbora radnih tijela, poslovnika o radu verifikacijska  komisija je utvrdila da je na skupštini nazočno 70 članova Podružnice, te da su sve odluke skupštine punovažne.

Članovi Skupštine Podružnice prihvatili su izvještaj o radu, financijski izvještaj za 2017. godinu i prijedlog programa za 2018. godinu koje je podnijela predsjednica Podružnice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPo završetku skupštine  predsjednica Podružnice je izvijestila da je  u okviru brige za bolesne i slabije pokretne članove iznad 82 godine posjećeno 15 naših članova u svom domu te su im uručeni mali darovi pažnje uz čestitke za Božić i Novu godinu. Pokretnim članovima iznad 82 godine mali darovi pažnje uručeni su na zajedničkom druženju organiziranom iza godišnje skupštine.

Trio „Neverin“ je svojom glazbom učinio ovo druženje pred božićne i novogodišnje praznike još ljepšim, a mnogi su i zaplesali.

uaba liburnije godisnja skupstina 2017 (4)
D.Š.