Podružnica Matulji

matulji podruznica 2017ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UABA LIBURNIJE PODRUŽNICE MATULJI

Dana 03. ožujka 2017. godine,  u prostorijama Hangara u Matuljima, održana je Izborna skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Liburnije Podružnice Matulji.

Nakon odavanja počasti poginulim i umrlim borcima NOB-e i Domovinskog rata potpredsjednik Podružnice pozdravio je sve članove podružnice i zahvalio im na velikom broju nazočnih na Izbornoj skupštini Podružnice.

Nakon usvajanja dnevnog reda, izbora radnih tijela, poslovnika o radu članovi Skupštine Podružnice prihvatili su izvještaj o radu, financijski izvještaj za 2016. godinu i prijedlog programa za 2017. godinu.

Nakon razrješenja dosadašnjih tijela Podružnice Matulji predloženi su članovi predsjedništva Podružnice, Izvršnog odbora te predloženi delegati iz Podružnice Matulji za Skupštinu UABA Liburnije, predloženi kandidati za Predsjedništvo UABA Liburnije, za predsjednika UABA Liburnije, dva člana za Nadzorni odbor UABA Liburnije i predloženi delegati za Skupštinu SABA PGŽ-a.

Za predsjednika Podružnice Matulji izabrana je Marija Lenžer.

D.Š.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA  UABA LIBURNIJE  PODRUŽNICE MATULJI

Na godišnjoj skupštini UABA Liburnije Podružnice Matulji održane 13. veljače 2013. godineuaba_skup_matulj_2016  razmatrano  je i usvojeno  Izvješće  o radu Podružnice  za 2015. godinu, prijedlog programa i plana  aktivnosti

Podružnice  za 2016. godinu  kao i  financijsko izvješće Podružnice za 2015. godinu i  prijedlog financijskog plana Podružnice za 2016. godinu.

Za novog predsjednika Podružnice izabran je Jozo Anić, a za tajnicu Podružnice Marija Lenžer.

IZVJEŠĆE PODRUŽNICE ZA 2015.

PROGRAM RADA PODR. MATULJI ZA 2016. GODINU

D.Š.