ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UABA LIBURNIJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dana 22. veljače 2019. godine,  u prostorijama Hangara u Matuljima, održana je Izborna skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Liburnije.

Nakon intoniranja Hrvatske himne i odavanja počasti poginulim i umrlim borcima NOB-e i Domovinskog rata predsjednik Udruge je pozdravio  općinskog načelnika Općine Matulji Marija Ćikovića, zamjenika općinskog načelnika Općine Lovran Tonija Družetu, predsjednika SABA PGŽ-a Dinka Tamaruta, predsjednika UABA Grada Buzeta Edu Jermana sa suradnicima, predsjednika UABA Grada Opatije Bruna Starčića sa suradnicima, predsjednika UABA Grada Kastva Ivicu Rubeša, predstavnika UABA otoka Krka,  i sve prisutne delegate i članove UABA Liburnije nazočne na Izbornoj skupštini.

Nakon usvajanja dnevnog reda, izbora radnih tijela, poslovnika o radu, Skupština Udruge je prihvatila Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018.godinu i  program rada i prijedlog financijskog plana za 2019. godinu , te izvješće nadzornog odbora Udruge.

Nakon razrješenja dosadašnjih tijela UABA Liburnije  pristupilo se izboru novih  tijela  Udruge.

Za predsjednika UABA Liburnije ponovno je izabran Branko Afrić, za potpredsjednika Vilim Malnar, a za članove predsjedništva izabrani su Marija Lenžer, Dina Štimac i Josip Dukić.

U nadzorni odbor su izabrani: Ljiljana (Emilija) Ružić, za predsjednicu, te članovi Slavica Laginja i Ecio Mrak.

Za tajnika UABA Liburnije  je izabrana Dijana Perman.

Prisutne članove na Izbornoj skupštini UAB-a Liburnije pozdravili su općinski načelnik  Općine Matulji, zamjenik načelnika Općine Lovran, te predsjednici UABA iz gradova Opatije, Buzeta, Kastva i Krka  kao i predsjednik SABA PGŽ-a kao i drugi uzvanici i gosti. Svi suoni dali  pozitivne ocjene o dosadašnjem radu Udruge te zaželjeli uspješan rad našoj udruzi i u buduće.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na Izbornoj skupštini UABA Liburnije

D.Š.

Prilog:

  1. Izvješće o radu za 2018. godinu
  2. Program rada za 2019. godinu.