ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UABA LIBURNIJE PODRUŽNICA MATULJI

1. Izborna Podružnice Matulji

Dana 22. veljače 2019. godine, u prostorijama Doma Hangar u Matuljima, održana je  Izborna   skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Liburnije – Podružnice Matulji.
Nakon odavanja počasti poginulim i umrlim borcima NOB-e, braniteljima Domovinskog rata, te umrlim članovima Udruge, predsjednica Podružnice Matulji Marija Lenžer pozdravila  je sve članove Podružnice i zahvalila im na odazivu u velikom broju na Izbornoj skupštini Podružnice Matulji.

Nakon usvajanja dnevnog reda izvršen je izbor radnog predsjedništva, verifikacijske komisije, i kandidacijske komisije. Potom je verifikacijska komisija utvrdila da je skupštini nazočno  70 članova Podružnice, te da su sve odluke skupštine punovažne.

Članovi Skupštine Podružnice prihvatili su izvještaj o radu, financijski izvještaj za 2018. godinu i prijedlog programa za 2019. godinu koje je podnijela predsjednica Podružnice.
Ujedno je prihvaćen i prijedlog financijskog plana za 2019. godinu.

Nakon razrješenja  dosadašnjih tijela Podružnice Matulji pristupilo se predlaganju i izboru novih tijela Podružnice  i predlaganju delegata za skupštinu i tijela UABA Liburnije.
Za predsjednicu Podružnice Matulji izabrana je ponovno Marija Lenžer, a za zamjenika Rajko Radulović.  Za članove predsjedništva Podružnice izabrani su još Vesna Perožić, Nada Šepić, Laura Surina, Ferdinand Staraj i Vilim Sanković.

Za tajnicu Podružnice izabrana je Vesna Gojtan.

Predloženo je i 11 delegata za Skupštinu UABA Liburnije, te prijedlozi Podružnice za 3 člana predsjedništva UABA Liburnije i to za predsjednika, zamjenika i 1 člana predsjedništva UABA Liburnije, kao i  jednog člana za nadzorni odbor  UABA Liburnije iz Podružnice Matulji.

Ujedno je za predložena za kandidata za tajnicu UABA Liburnije iz Podružnice Matulji Dijana Perman.

Svi su prijedlozi prihvaćeni jednoglasno.

2. Izborna skupština Podr. Mat

D.Š.

Prilog:
Izvještaj o radu za 2018. godinu.
Program rada za 2019. godinu.