ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA UABA LIBURNIJE PODRUŽNICE MOŠĆENIČKA DRAGA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU nedjelju 16. prosinca 2018. godine,  u Društvenom domu „Barba Rike“ u Mošćeničkoj Dragi  održana je Izborna skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Liburnije Podružnice Mošćenička Draga.

Nakon  odavanja počasti poginulim i umrlim borcima NOB-e i Domovinskog rata potpredsjednica Podružnice  Dina Štimac pozdravila je Predsjednika UABA Liburnije Branka Afrića sa  suradnicima, potpredsjednika SABA  PGŽ Vilima Malnara i sve članove podružnice  te im  zahvalila na njihovoj  nazočnosti na  skupštini Podružnice.

Dubravka Češljar

Dubravka Češljar

Nakon usvajanja dnevnog reda, izbora radnih tijela i poslovnika o radu članovi Skupštine Podružnice razmatrali su izvještaj o radu i  financijski izvještaj za 2018. godinu te prijedlog programa  i financijskog plana za 2019. godinu. Nakon žive diskusije uz dosta pitanja i korisnih prijedloga iste su i prihvatili.

Uz razrješenje starih članova predsjedništva Podružnice M. Draga za novu predsjednicu izabrana je Dina Štimac,za potpredsjednicu Bruna Štroliga i za tajnicu, Dubravka Češljar.

Izabrani su i delegati za Skupštinu UABA Liburnije i to: Dina Štimac, Petar Barković i Savić Pavičević.

Nazočne na skupu pozdravio je predsjednik UABA Liburnije Branko Afrić ocjenjujući da je rad ove Podružnice veoma dobar, a da to potvrđuje i prijem novih članova. Pozdrave  im je u ime  SABA PGŽ-a uputio i potpredsjednik SABA PGŽ-a Vilim Malnar, te im  zaželio sretnu i uspješnu novu 2019. godinu.

Nazočni na Izbornoj skupštini

Nazočni na Izbornoj skupštini

 

D.Š.